Wie is ELCS

thZWA0MSO8

Wie is ELCS

Van harte welkom op de website van ELCS (ELectro Contracting Service’s).

ELCS werd in 2015 opgericht door Ruben Vliegen en is gelegen in Bree, Limburg. ELCS is uw partner, elektricien voor alles wat met elektriciteit, domotica, gebouwen automatisering en groene technieken te maken heeft.

Heeft u een nieuwbouw of renovatie project het maakt voor ons niet uit. Ons ervaren team van specialisten staat elke dag opnieuw paraat om uw woning, appartement of bedrijf te voorzien van elektriciteit, parlofonie of videofonie, verlichting, domotica, groene en hernieuwbare energie technieken.

Door de jarenlange ervaring binnen de gebouwen automatisering en de HVAC sector zijn wij uw partner bij uitstek voor cv regelingen en automatische sturingen in gebouwen.

Bent u een doe-het-zelver?

Ook de doe-het-zelver vindt al het nodige materiaal bij ons met gratis verzending in heel België. Bij deze verkoopsdienst hoort uiteraard ook de mogelijkheid tot het geven van advies. Aarzel dus niet ons te contacteren als u vragen hebt over de installatie van elektrische systemen in uw eigen woning. Wij zorgen voor de gepaste antwoorden en het juiste advies.

Wij staan bij alle werken in voor een goede service en een tot in de details nauwkeurige afwerking. Wij staan u steeds bij met professioneel advies.

Wil u graag een gratis en vrijblijvende offerte voor uw project, of maakt u graag een afspraak bij ons? Contacteer ons dan via de contactpagina.